Izberite jezik:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Otroci in prostovoljci v živalskem vrtu

13.4.smo šli v živalski vrt v Ljubljano s prostovoljci učne pomoči. Po poti je deževalo. V Ljubljano smo prispeli ob 9:10. Najprej smo počakali vodiča, ki nas je peljal v učilnico. Tam nam je predstavil kunca in kačo. Najprej smo živali pobožali, nato smo jih dali v naročje ali za vrat. Zanimivo nam je bilo, da kače vohajo z jezikom in slabo vidijo. Nato smo si zunaj ogledali še surikate, šimpanze, zebre, noje, morskega leva in slovenske avtohtone živali. Po teh ogledih smo šli na malico. Nato so nam prostovoljci dali nalogo, da smo si izbrali eno žival in jo opisali. Ko smo to končali, smo šli na igrala, kjer smo se zelo zabavali.

VTISI

Eva: Bilo mi je lepo, ker je bilo tudi otrokom lepo. Še posebej sem bila vesela, da je kmalu posijalo sonce. Najbolj so me očarale opice. Zapomnila sem si, da so z rokami tako spretne kot 4-letni otroci.

Lara: Bilo mi je fajn, ampak me je bilo strah kače. Želela sem si videti pando.

Kosovare: Od vseh živali mi je najbolj ostala v spominu žirafa.

Biondina: Meni je bil najbolj všeč slon. Vahit: Najbolj všeč mi je bil nastop morskega leva.

Egzon: Tudi meni je bil všeč nastop morskega leva, saj je spreten z žogo.

Erjona: Mene je bilo strah kače, všeč pa sta mi bila žirafa in morski lev.

Še bomo šli v živalski vrt.

Egzon