Izberite jezik:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Ura teče, nič ne reče - zaključek Popoldnevov na Gradu 2015/16

Je začetek Popoldnevov na Gradu in je njihov zaključek. In zdi se, da sta začetek in zaključek  čisto eden zraven drugega. Pa ni tako. Med njima je kar deset mesecev napolnjenih z življenjem teh  popoldnevov.

Kakšno je to življenje in kako poteka  smo imeli priliko videti in doživeti na zaključku Popoldnevov na Gradu, ki je bil v petek,16.6.2016 ob 17.00.

Zbrali smo se v dvorani Gnidovčevega doma. Andreja nas je uvedla v praznovanje in vodila skozi točke. Sodelovali pa smo vsi. Občinstvo je bilo razdeljeno v štiri skupine, ki so se med seboj s pomočjo kviza pomerile, kako poznajo delo in življenje Popoldnevov. Vprašanja občinstvu so postavljali otroci, ki so obiskovali učno pomoč. Kitaristi in pianisti pa so vse to povezovali z glasbo.

Po končanem kvizu je sledila razglasitev zmagovalcev, ki pa ni bila tako pomembna, kajti važno je sodelovati in ne zmagati.

Sledila je zahvala prostovoljcem, nato  se je dogajanje preselilo v prostore družinskega centra, kjer je grajski ansambel igral glasbo po željah. Mize pa so s pecivom, ki so ga pripravili starši in stari starši in  je bilo prava paša za oči, kar vabile, da se posladkamo. In ob tem tudi kaj poklepetamo.

Še malo statistike

Učno pomoč so na začetku obiskovali štirje otroci, na koncu pa 26.

Kitaro in klavir se je učilo 30 otrok.

 Prostovoljcev, ki so pri vsem tem sodelovali je bilo  40.

Hvala Bogu za njegov blagoslov.