Scegli la lingua:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Zahvalni spomin - delavnica za otroke, november

Na tokratni delavnici za otroke smo izdelovali prav poseben spomin. Bog nas v svetem pismu večkrat opominja, naj ne pozabimo na njegovo dobroto, usmiljenje in zvestobo. Vabi naj se mu vsak dan iz srca zahvaljujemo za vse, kar nam podarja in se tega vedno spominjamo.

V ta namen smo z otroki izdelali igro spomin, ki jo vsi dobro poznamo. Pari, ki jih bomo tokrat iskali z otroki, pa nas bodo spominjali na to, kaj vse nam Bog podarja. Slišice prijateljev, staršev, narave, počitnic ... smo skrbno pobarvali, izrezali in prilepili na kartončke. Par k vsaki sličici pa je zahvala za to, kar je upodobljeno na sličici: Bog, hvala ti za starše; Bog, hvala ti za prijatelje ... Vsak večer bomo s starši poiskali en par in se Bogu zahvalili za to, kar prikazuje.    

ZAHVALNI SPOMIN

navodila za igro

Zapisal in narisal si veliko stvari, za katere si hvaležen Bogu. Hvaležnost pomeni, da se zavedamo naše obdarjenosti in da darove, ki jih prejemamo, radi delimo z drugimi.

Darovi so vir veselja, zato se zanje zahvaljujemo.Vsak večer v družini odkriti en par in se v molitvi zahvalite za to, kar prikazuje. Veselo zahvaljevanje!