Choose language:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Skupine za mlade

Skupine za mlade so namenjene devetošolcem, dijakom in študentom, ki si želijo opore pri odraščanju in vzgoji za lepe medsebojne odnose.

Srečanja temeljijo na osebnem razmišljanju in pogovoru v skupini ali paru. Teme srečanj so različne, vse pa stremijo k poglobitvi odnosa do sebe, bližnjega in Boga. Mladim želimo ponuditi prostor, kjer se lahko počutijo sprejeti in rastejo v vesele in odgovorne ljudi.

Mladinska skupina

Namenjena je mladim od 9. razreda osnovne šole do 4. letnika srednje šole. Srečanja so ob petkih ob 20.30, vsakih štirinajst dni, trajajo približno 2 uri.
Voditelji: Maja Prinčič, Tjaša Nemec in Peter Žakelj

Študentska skupina

Namenjena je študentom in mlajšim izobražencem. Srečanja so ob sobotah ob 20h, vsakih štirinajst dni, trajajo približno 2 uri.
Voditelj: Peter Žakelj

Skupina za pare

Namenjena je mladim parom, ki se resno pripravljajo na skupno življenjsko pot. Srečanja so enkrat mesečno, ob sobotah ob 20h, trajajo približno 2 uri.
Voditelj: Peter Žakelj