Choose language:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Z Marijo v maj

Tokratna majska družinska maša je bila res doživeta. Obiskali so nas vipavski tamburaši in melodije Marijinih pesmi so po cerkvi zadonele v krasnih tamburaških (na poletje spominjajočih) barvah. Zalo smo bili veseli, da smo tako lahko bili skupaj!

Po družinski maši je sledila delavnica za otroke in druženje v mladinskih prostorih. Vas zanima kaj smo tokrat ustvarjali? Da bi mesec maj bil res Marijin in bi bila Marija z nami res ves čas, smo si izdelali plakate z Marijino podobo, ki bo krasila naše domače oltarčke. Poleg tega pa smo se urili v pletenju zapestnic in verižic, na katere smo vpletli Marijine svetinjice. Ker smo jih pletli iz različnih vrvic, so postale zelo lepe in pisane. Tako bo Marija res lahko tudi prek svetinjic vsak dan z nami. Vsem želimo lepe majske dni in da bi nas Marija še bolj spremljala v naših vsakdanih!