Scegli la lingua:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Dogodki za družine

Dogodki za družine so srečanja, namenjena staršem, sorodnikom in prijateljem otrok, ki obiskujejo program učne pomoči, učenja glasbe ali varstva.

Prešernovanje

Namen praznovanja je raziskovanje kulturne dediščine, predstavitev skupnega ustvarjanja in druženje ob tradicionalnih jedeh.

Program oblikujemo skupaj z otroki, ki hodijo na učno pomoč in k pouku glasbe. Praznovanje je tematsko obarvano (gostilne nekoč, tradicionalne mirenske jedi, šola nekoč …)


Dan družine

Praznujemo na materinski dan, 25. marca.  Namenjen je praznovanju naših družin in prijateljstev.

Z njim se želimo zahvaliti vsem, ki skrbijo za nas. Program oblikujemo skupaj z otroki, ki hodijo v varstvo, na učno pomoč in k pouku glasbe. Skupaj razmišljamo, kaj nas povezuje, česa se v naših odnosih veselimo in kaj si želimo za naprej.


Družinski pohodi in izleti

Namenjeni so rekreaciji in druženju z družinami ter posamezniki.

Skupaj odkrivamo čudovite kraje v bližnji in daljni okolici (Kokoš, Isola della cona, Školj svetega Pavla …). Izleti potekajo ob vikendih in so večinoma celodnevni.


Tedenska rekereacija

Namenjena je družinam in posameznikom, ki si želijo razgibati.
Potek telovadbe oblikujejo udeleženci sami, glede na njihove želje (nogomet, odbojka, poligon za najmlajše, badminton, aerobika ipd.).

Rekreacija poteka  vsak torek od 19.00 do 20.00 v telovadnici OŠ Miren oz. v poletnem času v športnem parku Grive (Miren). 


Če se dogodka želite udeležiti, sledite prihajajočim dogodkom, ki jih sproti objavljamo na spletni strani. Najdete jih na tej povezavi. 

Za več informacij se lahko obrnete na Majo Prinčič.

 

Kontakt

Maja Prinčič
Vodja centra za družine
Tel.: 040 348 481
maja.princic@drustvo-vzd.si