Izberite jezik:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

31. december

Ni odgovorov
Peter Žakelj
Odjavljen
Zadnjič prijavljen: 2 years 4 weeks od tega
Pridružen: 10.01.2011

Tisti mali nerojeni otrok

In danes bomo pogledali v svet in spoznali, da je tisti mali, tisti nero­jeni otrok postal tarča smrti, tarča uničenja, ubijanja. In pomislimo, da Bog pravi: celo če te je mati mogla pozabiti — ampak mati ne more pozabiti! — celo, če te je mati mogla pozabiti, te jaz ne bom pozabil.

In vendarle danes mati pozablja na otroka. Ne samo pozablja, ubija ga! In to zakaj? Mati se boji otroka, tistega malega, nerojenega otroka... najlepše stvaritve božje ljubezni... božjega darila.

In tako se danes zahvalimo Bogu, ker so nas starši ljubili. Hvala Bogu! Molimo danes, da bo vsaka mati hotela svojega otroka. Da nobena mati ne bo uporabljala sredstev, ki bi ga umorila. Da nobena mati ne bo imela občutka, da si ne želi nerojenega otroka. Da se nobena mati ne bo bala hraniti še enega otroka, izobraževati še enega otroka, skrbeti še za enega otroka.