Izberite jezik:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Druga ponudba doma

Na Mirenskem Gradu s sodelavci Društva prostovoljcev VZD in lazaristov pridelujemo svežo zelenjsvo, izdelujemo pohištvo iz masivnega lesa, po naročuli izdelujemo torte in sveče za vse priložnosti. Poleg tega pa nudimo še druge storitve: možnost fotografiranja na porokah in ob drugih priložnostih, možnost cerkvenega petja na porokah in izdelavo cvetličnih aranžmajev za poroke.

Prodajamo svežo zelenjavo ter domače pridelke

Na Mirenskem Gradu prodajamo svežo zelenjavo ter domačo vloženo zelenjavo, ki jo zadnja leta sodelavci Društva prostovoljcev VZD in lazaristov pridelujemo na vrtovih in na njivi.

beri dalje

Mizarska obrt

Na Mirenskem Gradu deluje mizarska delavnica, v kateri po naročilu izdelujemo novo ter popravljamo staro pohištvo.

beri dalje

Torte po naročilu

Torta velja za vrhunec vsake praznične pogostitve. Z njo radi postrežemo gostom na slavjih kot so poroke, birme, obhajila, krsti, obletnice, rojstni dnevi … V naši kuhinji jih je nastalo že veliko, vseh okusov, oblik in velikosti.

beri dalje

Sveče po naročilu

Sveča je simbol vere, molitve, svetih trenutkov in praznovanja, zato ni naključje, da jo prižigamo ob različnih zakramentih in slavjih. V naši ustvarjalnici nastajajo sveče za krste in poroke ter kot darila ob pomembnih življenjskih dogodkih. Vsaka je unikatno ročno delo. Izdelamo jo po vaši zamisli in željah.

beri dalje