Izberite jezik:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

KOLIBA

Ni odgovorov
s. Slavica Lesjak
Odjavljen
Zadnjič prijavljen: 33 weeks 6 days od tega
Pridružen: 13.01.2011

KOLIBA

 

2h 12min

Leto: 2017

Jezik: angleščina

 

Scenarij: John Fusco, Andrew Lanham, Destin Cretton

Režija: Stuart Hazeldine

Igrajo: Sam WorthingtonOctavia SpencerRadha Mitchell

 

Mack Phillips odpelje svoje tri otroke na taborjenje. Med veslanjem po jezeru sin skoraj utone. Mack mu pohiti na pomoč in pusti na obali hčer Missy samo. Ko se vrne, je ni več. V oddaljenem gozdu policija odkrije zapuščeno kolibo, kamor je morilec odpeljal Missy, a njenega trupla nikoli ne najdejo. Mackovo življenje se spremeni v Veliko žalost, kakor stanje svojega duha poimenuje sam. Nekega dne Mack prejme pismo, v katerem ga 'Očka' vabi na srečanje v kolibo. Povabila ne razume popolnoma, saj s svojim očetom že od mladosti ni imel stikov. Prešine ga, da bi bilo sporočilo lahko od Boga. Tako se sam odpravi v kolibo, kjer preživi nadvse razsvetljujoč konec tedna … Film je posnet na podlagi romana Williama P. Younga.

Ogled filma je bil moj včerajšnji »Emavs«. Pretresljiva zgodba, ki me je zelo nagovorila. Film je vsekakor vreden ogleda in ga priporočam.


KOLIBA - Film, ki vam bo spremenil pogled na življenje - Za navdih ...