Izberite jezik:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Ponudba doma

Od leta 1970 Gnidovčev dom duhovnih vaj ponuja najrazličnejše dejavnosti.

Dejavnosti Gnidovčevega doma duhovnih vaj:

  • duhovne vaje,
  • srečanja,
  • predavanja,
  • tečaje,
  • koncerte,
  • razstave ...

Dom obiskovalcem omogoča večje prireditve v dvorani, ki lahko sprejme do 200 ljudi. Poleg večje dvorane je tudi manjša dvorana za pogovore. V domu sta še dva dodatna prostora za manjše skupine. 

V domu je kapela Svetega Vincencija Pavelskega, ki sprejme okrog 80 ljudi in udeležencem različnih srečanj omogoča prostor za osebno premišljevanje pred Najsvetejšim in obhajanje svete maše. V neposredni bližini kapele je tudi manjši prostor za pogovor ali spoved.

Zaključene skupine lahko v jedilnici, ki sprejme do 100 ljudi, uživajo v dobrotah gradenske kuhinje, ki ponuja domače specialitete in na domačem vrtu pridelano zelenjavo.

Poleg tega so obiskovalcem, po dogovoru, na razpolago tudi mladinski prostori, kjer je večji osrednji prostor za igro z biljardom, namiznim tenisom, namiznim nogometom in pikadom, manjša kuhinja ter družabni kotiček.

Okolica doma nudi tudi več mirnih kotičkov v naravi, kjer se lahko skupine srečujejo in pogovarjajo. Tik pod vrhom griča so za otroke urejena igrala v neposredni bližini gozda, ki otrokom omogoča tudi »raziskovalne« podvige.

Na drugi strani griča je v urejenem parku prostor za pogovore. Mogočen bor v poletnih mesecih zagotavlja prijeten hlad in mirno zavetje vsem, ki bi se na klopeh v njegovi bližini radi odpočili ali razmišljali.