Izberite jezik:
header_duhovno_sredisce.jpgheader_zgodovina.jpgheader_cerkev.jpgheader_domov_2.jpgheader_druzinski_center.jpgheader_forum.jpgheader_gnidovcev_dom.jpgheader_samostan_lazaristov.jpgheader_vrt.jpg

Šesti občni zbor Društva prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote

Novo leto je že dolgo za nami in čas je primeren za nove začetke in načrte. Tako smo se v Društvu prostovoljcev VZD zopet zbrali na občnem zboru, že šestem zapovrstjo.

Občni zbor Društva prostovoljcev VZD je bil v torek, 22. marca 2011. Srečanje je potekalo na Mirenskem Gradu, kjer se je zbralo 16 članov društva. Člani so predstavili delo društva po posameznih programih in finančno poslovanje v minulem letu. Poleg tega smo se seznanili z načrti za leto 2011 in predvidenim razvojem programov v prihodnjih nekaj letih.

Nakazal se je trend širitve obstoječih in razvoj novih programov društva. Programe vedno širimo glede na potrebe, ki se kažejo v naši okolici. Zato se v letu 2011 uvajata programa Pomoč na domu VZD v Ljubljani in Celostna pomoč brezdomcem v Novi Gorici.

Društvo posluje pozitivno in izjemno uspešno. Ponosni smo na dve denarni nagradi: nemške fundacije Porticus za program Šola prostovoljstva in mednarodne konfederacije društev Vincencijeve zveze dobrote za program Resettlement.

Po formalnem delu občnega zbora smo se družili ob zakuski in si izmenjavali izkušnje pri delu ter premlevali nove ideje, ki so se nam utrnile tekom občnega zbora.

 mk

Povezane vsebine